Mutlu Yıllar Dileriz (Yönetici Mesajları)

9 yorumlar

Evet 2015'i arkamızda bıraktık. Bu süreçte gerçekten büyük bir aile olduk yüzlerce resmi takipçimiz ve üyemiz oldu. İşin içinde sizlerin sadakati ve güvenilirliği ve teslimiyeti var . Hepinize teşekkür ederiz. Mutlu yıllar geçirmeniz dileğiyle. İşte yöneticilerimizin sizlere mesajları: 


FM_Discovery(KURUCU) : 

Tüm Detaylı programcı takipçilerimizin ve resmi misafirlerimizin yeni yıllarını kutluyorum. Sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.

FS_Suteybet(Editör/Denetliyici) : 

2014'ün son aylarında kurulan sitemiz şimdi 2016 yılına giriyor. Hepimiz çok mutluyuz. Kocaman bir aile olduk. Hepinize mutlu yıllar dileriz.

FS_GrandTeo(Editör/Denetliyici) : 

Evet kocaman bir aile olduk,bize güç veren ALLAH'a sonsuz hamd olsun ve sizler, asla unutulmayacak koca yürekli insanlar. Gizli misafirler ve gizli kahramanlar, has takipçiler. Sizlerden de ALLAH razı olsun. Bizleri bir buçuk yıl yanlız bırakmadığınız için. Mutlu Yıllar dilerim. Umarım bu yılımız mutlu ve huzurlu geçer.

FS_GirlEdo(Editör/Denetliyici) : 

Hepinize Mutlu yıllar dileriz. Umarım daha güçlü ve daha büyük bir forum-hizmet sitesi haline geliriz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için Var'olun, sağ olun. Hayırlı ve mutlu nice yıllara. 






9 yorum:

  1. Mutlu yıllar :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Harika yorumlar işte bu be büyük aileyiz

    YanıtlaSil
  3. EyVallah :) Cümleten

    YanıtlaSil
  4. Adanamerkez!1 Ocak 2016 08:57

    Gerçekten Harika bir aileyiz. hepinz mutluyıllar :)

    YanıtlaSil
  5. Eyv cümleten hayırlı geceler :)

    YanıtlaSil
  6. teşekkürlr

    YanıtlaSil
  7. Evet gerçekten kaliteli site her zaman güncellemelerin felan olması oyunların yenılerını paylasmaları cok ıyı ve gercekten cok sıcak kanlısınız helal olsun eyv .CÜmleten hayırlı noeller

    YanıtlaSil
  8. Ahmet Düzen1 Ocak 2016 09:06

    cümlemize çok güzel yorumlar yapmıslar yeni yıllara yeni paylaşımlara :)

    YanıtlaSil
  9. Haydi rastgele cümlemizin

    YanıtlaSil

Siz yazın ben patrona iletirim söz ;)

Meraklı Öğrenci