Önerdigimiz ve Kullandıgımız Programlar [Onemli]

9 yorumlar
Arkadaşlar blogumuza yeni eklediğimiz eklenti sayesinde artık programların daha güvenli olduğunu anlayabileceksiniz. Unutmadan söylemek isteriz ki bu eklenti tamamen tarafımızca yapıldı her hangi bir yerden alıntı yapılmamıştır. Bu sebeble artık programlar da bu eklentiyi görünce daha çok güveneceksiniz, ama olmayan programlara da güvenebilirsiniz. Biz sizler için en güzellerini en önemlilerini buradan arşiv ediyor ve paylaşıyoruz.


Detaylı Programcı Ekibi Önerilen ve Kullanılan Programlar Nasıl Anlaşılır?

Bu uygulama " detayliprogramci " Yöneticileri tarafından kullanılıyor ve öneriliyor. 

Şeklinde paylaşımların en alt taraflarında görebilirsiniz. Ancak göremedikleriniz olabilir. Fakat gördüklerinizi emin bir şekilde %100 güvenli indirebilirsiniz. Her program güvenilir ve analizden geçer tarafımızca ancak böyle daha rahat indirebileceksiniz ve hatta içiniz rahat edecektir. Eminiz.

9 yorum:

  1. Teşekkürler , sizlere güvenimiz zaten sonsuz takipteyiz :)

    YanıtlaSil
  2. Mehmet Altundaş25 Şubat 2015 02:40

    Çok iyi oldu bu diğerlerini de indiriyoruz ancak böyle daha içimiz rahat edecek en azından emin msin admin bölye birşey odlugna dıye sormayz :) : süper

    YanıtlaSil
  3. Abi cok mantıklı bir uygulama oldu mesela ben gecen o ccleanere guvenmıyordum sız ona guvenım sımgesını koymussunuz rahatca ındırdım tabı kı bır seyler olabılır ama boylce daha ıyı oluyor emeklerınız ıcın mınnettarız .

    YanıtlaSil
  4. Mustafa Çeçen25 Şubat 2015 02:52

    Ben de aranızda yeni sayılırım helal cok hos :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkrüelr yararlı uygulmaa sıteye emojı de eklense ıyı olabılır

    YanıtlaSil
  6. Başarılar.

    YanıtlaSil

Siz yazın ben patrona iletirim söz ;)

Meraklı Öğrenci