GTA V (5) HAKKINDA ÇOK ÖNEMLI UYARI !

Bir Yorum Yaz



Herkese Merhabalar arkadaşlar bu uyarı hepiniz açısından oldukça önemlidir ve uyarıyoruz ki bu tuzağa sakın düşmeyesiniz..

- Son zamanlar da hepimizin de - ki bende sizin gibi çok bekliyorum - merakla beklediği ve her defasında ertelenen GTA V korsanları şimdiden tavana sıçramaya başladılar bile ve bu sıçrama çoğu kullanıcıyı maalesef vurdu bile eğer siz başlamadıysanız ve henüz yapmadıysanız hemen uyaralım.

*Torrent sitelerin de GTA V linkini veriyorlar ve indirmeye başlıyorsunuz: Çoğu insan inanarak indirmeye başlıyor ve boyutu 60 GB nin üstünde olduğu için " Tamam bu gerçek link " diyip indiriyor

1. ZARAR: KOTANIZI TAMAMEN BİTİRİYOR VE KOTANIZ ARTIK ESKİ HALE GELMEYECEK KADAR KATLANIYOR VE KİLİTLENİYOR ! 

2. ZARAR: İNDİRDİĞİNİZ DE İÇİNDE 200'E YAKIN WİNRAR KLASORU CIKIYOR VE CIKAN BU KLASOR DE HEP FARKLI VE SACMA ALAKASIZ DLL LER BULUYOR.

3. ZARAR: INANIP KANANLAR HEMEN BIR KLASORE CIKARIYOR VE " TAK " BİLGİSAYARINIZ ARTIK SİZİN DEĞİL !! HEM TROJEN VE NET VE DEEP WEB ADLI INTERNET KARANLIGI VE YABANİ ORTAMIN DA IP LERİNİZ PAYLASILIYOR VE BU SİZİN BİLGİSAYARINIZI VE SİZİ GERÇEKTEN COK KOTU BIR HALE GETİRİYOR. 

DEEP WEB TE IP INIZIN PAYLASILMASI NE DEMEK DERSENİZ İNTERNETTE DEEP WEB'İ ARARSANIZ ANLARSINIZ.

BİZLER ÇIKTIĞI AN VE ONAYLANDIĞI AN SİTEMİZ DE PAYLAŞACAĞIZ:

Razor, Skidrow, ALİ123 vb.(etc) gibi crackerlar bu oyunu kırıp sitelerinde paylasıp onayladıkların da bızler ılk sızlerle paylasacagız meraklanmayın ancak onaylanmayan korsanları ındırmeyın !!! bu uyarıyı dıkkate alırsanız ne mutlu bana , ne mutlu size !









0 yorum:

Yorum Gönder

Siz yazın ben patrona iletirim söz ;)

Meraklı Öğrenci